The Tommy Boys

The Tommy Boys

Hundre år etter første verdenskrig synger vi sanger fra skyttergravene. Alvor, humor, råskap, sinne, glede og alle de menneskelige følelser som har blitt uttrykt i sang og dikt i den ekstreme situasjonen som millioner av mennesker befant seg i.

Fotografiet over og fotografiene i bilderullen under er tatt av Mirjam Stenevik under vår opptreden for Norsk Våpenhistorisk selskap 03.12.15.

Over er en reportasje om vår opptreden 03.12.15. Denne er trykket i MTM nummer 162, Desember 2015 og er gjengitt med redaktørens tillatelse.

Vi byr på sang og små opptrinn som illustrerer sangenes innhold, og stiller i tidsriktige Britiske uniformer og utstyr.

Grunnshowet vårt er på ca 20 minutter og omfatter 9 sanger, men hver opptreden kan skreddersys til det publikum vi opptrer for. Vi kan fortelle historien bak første verdenskrig, eller fremføre autentiske øyenvitneskildringer fra perioden. Vi kan, om ønskelig, ha med originale gjenstander fra Første Verdenskrig og vise dem frem underveis eller som utstilling etter showet. Kort sagt blir vårt show slik de som booker oss vil ha det.

Sangene vi synger spenner fra det svært muntre til sterke uttrykk for fortvilelse og frykt. Vi lar sangene gå om hverandre slik at vi veksler mellom forskjellige stemninger og gjerne på overraskende måter. Tilskuerne vil både le, bli rørt, og overrasket over det følelsesmessige spennet i sangene fra skyttergravene. På denne måten blir en allerede fjern fortid brakt til live for tilhørerne.

Ønsker du å booke oss til ditt arrangement kan du sende epost til tore@skyttergrav.com eller ta kontakt på telefon 91653471 (Tore) eller 90143670 (Nigel). Vi er i Oslo, men er mobile og kan også påta oss oppdrag utenfor Oslo.

Fotografiet over og videomaterialet på denne siden er fra vår opptreden på puben "Dattera til Hagen" 09.05.14. Foto Gorm Ostrø. Filming Axel Fjeld.

Vi byr på et energisk og uforglemmelig show som dine gjester garantert aldri har sett maken til.